24 februari 2022
Geplaatst door TeamGroeneHeerlijkheid

Op donderdag 24 februari organiseren we een digitale informatieavond van 19.00 - 20.30 uur. In dit bericht lees je hoe je je voor deze bijeenkomst kunt aanmelden.

Vorig jaar zijn we gestart met de gebiedsvisie van circa driehonderd woningen en appartementen voor het project De Groene Heerlijkheid in Deurne.

Digitale informatieavond
Op donderdag 24 februari organiseren we een digitale informatieavond van 19.00 - 20.30 uur. Tijdens deze bijeenkomt presenteren we het concept stedenbouwkundig plan en het proces. Er wordt geen specifieke informatie (zoals prijzen, plattegronden, etc.) over de woningen en appartementen besproken. Dit zal pas in een vervolgfase gepresenteerd en besproken worden. 

Aanmelden
Om deel te kenemen aan de digitale bijeenkomst is het nodig om je aan te melden. Doorloop hiervoor de volgende stappen:

  1. Meld je aan via deze link: https://account.groeneheerlijkheid.nl/inloggen/
  2. Vul het e-mailadres in waarmee je je hebt ingeschreven via deze website.
  3. Heb je je nog niet ingeschreven? Dan kun je op deze plek een account aanmaken.
  4. Je komt nu in je persoonlijke omgeving.
  5. Ga in het menu naar Digitale informatieavond.
  6. Klik rechtsboven het tijdstip aan.
  7. Klik tot slot op aanmelden.

Na aanmelding ontvang je op woensdag 23 februari de link om deel te kunnen nemen aan de digitale bijeenkomst van 24 februari om 19.00 - 20.30 uur.

Enquête
Als belangstellende / belanghebbende van het project ontvang je binnenkort de eerste enquête. Door het invullen van deze enquête kun je meedenken over de invulling van onderwerpen als duurzaamheid, mobiliteit, invulling van de groenvoorzieningen en speelgelegenheden. We zijn benieuwd naar jouw mening.

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Stuur dan een e-mail naar info@groeneheerlijkheid.nl.