21 januari 2024
Geplaatst door TeamGroeneHeerlijkheid

Het programma The Tribute: Battle of the Bands is alweer een aantal weken te zien op SBS6. Vanaf komend weekend zie je nog meer muziektalent uit Deurne.

Kans op een optreden in de Ziggo Dome

In The Tribute: Battle Of The Bands streven twaalf tributebands ernaar het geluid van de originele artiesten zo nauwkeurig mogelijk te benaderen. Een deskundige vakjury, bestaande uit Cesar Zuiderwijk, de drummer van Golden Earring, de getalenteerde zangeres Angela Groothuizen, en Spike, de gitarist van DI-RECT, beoordeelt hun prestaties. Het SBS-programma wordt gepresenteerd door Gerard Ekdom. De vier gelukkige finalisten van het programma krijgen de kans om op te treden tijdens een spectaculair concert in de Ziggo Dome, dat gepland staat voor april.

Tribute to Toto

De band Tribute to Toto waarin Twan Dirks, Vera Keijsers en Jeroen Teunissen uit Deurne spelen, kreeg afgelopen zaterdag wederom een mooi puntentotaal van de jury en van het publiek. Ze hebben hiermee de volgende ronde behaald en zijn weer te zien in aflevering 4 op zaterdag 27 januari.

The Brothers of Blues Tribute Band

In aflevering 4 krijgen we nog meer muziektalent uit Deurne te zien. Joost Manders is zanger in The Brothers of Blues Tribute Band. De band was nog niet te zien in de eerste 3 afleveringen, maar ze komen als nieuwe band in het programma zaterdag 27 januari.

Volg de afleveringen om te kunnen genieten van het talent uit Deurne.