30 juni 2022
Geplaatst door TeamGroeneHeerlijkheid

Er is veel interesse in het woningaanbod van de Groene Heerlijkheid. We ontvangen regelmatig vragen over het project, de woningen en de planning. Maar wist je dat we op de website een pagina hebben met veelgestelde vragen?

Belangstelling?
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van De Groene Heerlijkheid? Laat dan je gegevens achter via de website. Dan word je automatisch op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

FAQ
Op de website www.groeneheerlijkheid.nl vind je een kopje met de titel FAQ (Frequently Asked Questions). Hierin hebben we verschillende categorieën opgenomen:

  • Categorie Wonen
  • Categorie Procedures
  • Categorie Locatie
  • Categorie Planning

Iedere categorie bevat de veelgestelde vragen over een bepaald onderwerp. Wil je bijvoorbeeld weten hoe je in aanmerking kunt komen voor een koopwoning of koopappartement? Kijk dan in de categorie Procedures. Ben je benieuwd wanneer de eerste woningen in de verkoop gaan? Kijk dan in de categorie Planning.

Staat je vraag er niet bij?
Heb je een vraag, maar staat deze nog niet opgenomen in de FAQ? Stuur dan een e-mail naar info@groeneheerlijkheid.nl dan beantwoorden we je vraag.