27 november 2023
Geplaatst door TeamGroeneHeerlijkheid

De feestdagen staan voor de deur, en wat is er nu gezelliger dan rondstruinen op een vlooienmarkt op zoek naar unieke cadeautjes? Tot aan kerst is er wekelijks een vlooienmarkt. Niet alleen ideaal voor het scoren van sinterklaas- en kerstcadeautjes, maar ook een kans om het goede doel te steunen. Door jouw aankopen draag je bij aan kleinschalige projecten voor gezondheidszorg, onderwijs en maatschappelijk welzijn.

Ben je op zoek naar een sinterklaascadeautje?

Aan de achterzijde van de grote winkel wacht een verrassend aanbod op je. Van speelgoed, boeken, muziek en films tot kleding, tassen, schoenen, schilderijen, gereedschap, elektrische apparaten en diverse huishoudelijke artikelen – hier vind je het gebruikelijke assortiment van een vlooienmarkt. Het is de perfecte plek om te snuffelen voor een sinterklaascadeautje of een uniek tweedehands item op de kop te tikken.

Alles voor de kerst

In de verkoopruimte aan de voorzijde van de vlooienmarkt vind je alles voor de kerstdagen. Of je nu op zoek bent naar een kerststal, versiering en verlichting, een kunstkerstboom, kerstservies, een leuke kerstfilm of een prachtig kerststukje? Er is genoeg te vinden.

Wat deze vlooienmarkt zo bijzonder maakt

De opbrengst van de verkoop van gebruikte artikelen wordt besteed aan kleinschalige projecten op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en maatschappelijk samenhang. Stichting Vlooienmarkt Deurne zet zich in voor zowel internationale projecten als lokale initiatieven. Door hier je cadeautjes te kopen, draag je direct bij aan het welzijn van anderen, een prachtig gebaar tijdens de feestdagen.

Tijd om op te ruimen?

Heb je thuis spullen liggen die je niet meer nodig hebt? De vlooienmarkt ontvangt graag jouw spullen. Op zaterdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur en op woensdagochtend van 09.30 uur tot 12.00 uur kun je goederen afgeven. Dat is alleen maar fijn, want Stichting Vlooienmarkt Deurne is volledig afhankelijk van de goederen die mensen willen afstaan voor het goede doel. Let op: vanwege ruimtegebrek en een veranderende markt worden geen grote meubels, slaapkamers, kasten, eetkamertafels en -stoelen, tuinmeubilair, autostoeltjes, maxi-cosy’s, buggy’s en VHS-banden aangenomen.

Vier zaterdagen in december

Ben jij klaar voor een vlooienmarktavontuur in Deurne? Of je nu op zoek bent naar een cadeautje voor een verjaardag, sinterklaas, kerst of voor jezelf. Neem dan zeker een bezoekje aan deze vlooienmarkt. Je kunt de vlooienmarkt gratis bezoeken op 2, 9, 16 en 23 december op de Binnenplaats aan de Brouwhuisweg 36 in Vlierden