19 mei 2023
Geplaatst door TeamGroeneHeerlijkheid

Er is in de gemeente Deurne iets bijzonders aan de hand: gekleurde keien zwerven rond en iedereen mag ernaar zoeken! Kei Goed Gezond en Gelukkig Deurne heeft deze keien verspreid en biedt beloningen aan degenen die ze vinden. Of je nu een rode, groene of blauwe kei met een hart, appel of smiley vindt, bij inlevering ervan ontvang je een persoonlijke beloning. En als je een gouden kei vindt, krijg niet alleen jij een beloning, maar ook je hele klas, sport-/activiteitengroep of buurtvereniging.

Op zoek naar de keien
Ga op avontuurlijke zoektocht en geniet van het speurwerk! Heb je een kei gevonden? Dan kun je deze inleveren tot en met 30 juni 2023 bij de receptie in het Huis voor de Samenleving aan de Markt 1 in Deurne.

Kei Goed Gezond Gelukkig Deurne
Kei Goed Gezond en Gelukkig Deurne is een samenwerkingsverband van verschillende organisaties en verenigingen in Deurne. Gezamenlijk willen ze een beweging op gang brengen waarin steeds meer aandacht wordt besteed aan sport en gezondheid. Het ultieme doel is om de inwoners van Deurne gezond(er) te laten leven. Jij kunt hier ook aan bijdragen! Deel jouw kei goede idee met hen en draag bij aan een gezonder Deurne. Via de informatiepagina onderaan dit artikel lees je meer over de voorwaarden.

Doe mee en maak Deurne gezond(er)
Kei Goed Gezond en Gelukkig Deurne nodigt iedereen uit om deel te nemen aan dit initiatief. Samen kunnen we Deurne een stukje gezonder maken! Dus ga op zoek naar de gekleurde keien, deel je ideeën en draag bij aan een gezondere gemeenschap. Samen streven we naar een gezond en gelukkig Deurne!

Meer informatie vind je op https://www.deurne.nl/kei-goed-gezond-en-gelukkig-deurne